machtsmisbruik en wantoestanden

  • tityhuisman@gmail.com

    het lijkt mij het beste toe dat iedere g.g.z. Medewerker geestelijk wordt onderzocht. Hun werkwijze is al jaren berucht. Meestal hebben mensen er schade aan ondervonden. Geestelijk maatschappelijk financieël en morele schade opgelopen door toedoen van de werkwijze van het g.g.z. Door medewerkers van continue zorg die mensen thuis komen bezoeken. En stiekem te werk gaan. Zonder ondergeschikt in te gaan op de inhoud al een conclusie trekken en van hier uit een diagnose stellen. Zonder ondergeschikt in te gaan op de inhoud die men te zeggen heeft hou de deur op slot want ze maken je kapot. Vaak zijn ze bevooroordeeld en kwaadschiks en met moedwillig kwaad te werk gaan en gaan alleen van zich zelf uit en nooit van die ander individueel persoonlijkheid. Vrijheid is taboe. Ze luisteren niet. Kortom alleen maar penarie. De hele orgnisatie deugt niet

  • tityhuisman@gmail.com

    het lijkt mij beter dat iedere medewerker geestelijk wordt onderzocht of ze zelf geen stoornis hebben en of ze zedelijk wel capabel zijn met macht om te gaan. Ze maken mensen op die manier alleen maar kwaad en dat wekt verzet en dan gaan ze door en luisteren niet. De een is nog erger dan de ander. Ze pakken je alles af en zijn uit op catastrofe en onrecht en kwaad. En zeggen ook nog voor mensen te zijn. Terwijl ze tegen je zijn. Zoals men wil willen ze niet alleen onwil ondeugd. En maken mensen hun persoonlijkheid door hersenspoeling kapot. Alles wat eigen is aan de persoon wordt afgebroken en dit is moord misdaad en crimineel.

  • tityhuisman@gmail.com

    het g.g.z. Wil zich niet verantwoorden voor hun wandaden tegen de menselijkheid. Zij hebben geen kritische instelling naar zich zelf toe. Ze zijn niet objectief en neutraal maar bevooroordeeld met arlisten en kunstgrepen andermans vrijheid willen ondermijnen. Ze zeggen ook nog keihard voor mensen te zijn. Ja, dat is een snoeiharde leugen van een fidelaregime in nederland waar mensen met geweld ontvoerd worden en verdwijnen. Dat kan en er komt hun niets van over. Ze werken tot aan hun pensioen ongestraft door. Zonder moraal en geweten en zedelijke kwaliteiten. Dan de persoonlijke wil met voeten treden. Een nul in het getal, zonder respect en gelijkheid.

  • danja

    De leugens van ggz drenthe zijn walgelijk tity.ik weet dat de ggz an sich een ziek systeem is.het maakt mensen kapot.

  • danja

    Je berichten zijn iets gemakkelijker te lezen door wat meer ruimte tussen de zinnen te laten tity.jij hebt vast ook veel ggz verdriet en schade meegemaakt…..sterkte…..groetjes danja.